MHOOM | FASHION - HAIR - LIFESTYLE | WEBSHOP | Hair | Styling | Rodolphe & Co | Styling Emulsion

MHOOM | FASHION - HAIR - LIFESTYLE | WEBSHOP | Hair | Styling | Rodolphe & Co | Styling Emulsion | Wat is hetDe Styling Emulsion van Rodolphe & Co geeft lichte, flexibele versteviging aan het haar. Perfect om lang haar te föhnen, krullen te definiëren en structuur aan te brengen. Geeft hold en een natuurlijke glans aan het kapsel zonder dat het haar vet wordt. Het product bevat vele waardevolle ingrediënten zoals parelmoer-extract, arganolie, cacaoboter, sheaboter, aloë vera en silica.Inhoud100mlHoe gebruik je hetBreng een kleine hoeveelheid aan op (handdoek) droog haar. Style het haar naar wens. Om krullen te definiëren, voeg dan nog een kleine hoeveelheid toe en laat het haar natuurlijk drogen.Alle ingrediëntenAqua (water)Cetearyl Alcohol, een mengsel van bepaalde alcoholen die afkomstig zijn van plantaardige of synthetische bronnen. Wordt gebruikt als een verzachtend middel, emulgator, conditioner, en verdikkingsmiddel. Houdt alle andere ingrediënten bij elkaar. Niet gelijk aan SD alcohol of ethanol.Glycerin **, doorgaans een mengsel van 80% glycerol en 20% water. Glycerol wordt gemaakt van plantaardig of dierlijk vet, maar ook van aardolie. Is een bijproduct van het maken van zeep. Glycerol wordt als vochtvasthoudend middel gebruikt in cosmetica, bijvoorbeeld tandpasta, mondwaters, shampoo, handcrème en zeep. Glyceryl Stearate Citrate, een emulgator die bijdraagt aan het gladde, aangename gevoel dat de emulsie op de huid achterlaat. Het ingrediënt wordt vervaardigd uit verschillende plantenoliën en citroenzuur.Dicaprylyl Carbonate, een solide, plantaardig vet. Een huidconditioner en verzachtend middel dat werkt door het verschaffen van een beschermende film en het verbeteren van de lipidenlaag van de huid. Resultaat is een zachte en gladde huid, zonder een vettig residu.Silica, ook bekend als siliciumdioxide. Silica is een mineraal van nature aanwezig in zand, klei en graniet, en in delen van planten en dieren, en wordt gebruikt als een veelzijdig ingrediënt in de cosmetische en huidverzorgingsindustrie vanwege zijn vermogen om te dienen als een schuurmiddel, anti-klontermiddel, vulstof, opacifieermiddel en suspendeermiddel. Het is echter meestal gezien als een absorberend middel, vanwege het vermogen om vocht te absorberen.Citrus Sinensis Peel Oil Expressed *, een essentiële olie van de buitenste schil van de sinaasappel. Limonene, een veel gebruikte geur- en smaakstof.Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil *: arganolie. De olie bevat onder andere essentiële vetzuren die de huid soepel houden en beschermen tegen uitdrogen. Ook bevat arganolie tocopherol, oftewel vitamine E, die niet alleen als krachtige antioxidant werkt, maar er ook om bekend staat de elasticiteit en het natuurlijke beschermingsvermogen van de huid te bevorderen.Butyrospermum Parkii (Shea) Butter *, dit is een eetbaar, lichtgeel tot ivoorkleurig verzachtend vet van de noot van de West-Afrikaanse shea boom. Wordt gebruikt voor zijn hydraterende en verzachtende eigenschappen.Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter *, ook wel bekend als cacaoboter, één van de meest gebruikte natuurlijke huidverzorging ingrediënten in de beschikbare producten van topmerken. Zorgt voor een zachte haarstructuur en herstelt het haar zonder het te verzwaren. Voorkomt haarbreuk en gespleten haarpunten. Top ingrediënt voor als je droog en / of beschadigd haar hebt. Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice *: de gel van de Aloë Vera plant vormt een verkoelende, beschermende en hydraterende laag op de huid. Daarom wordt dit ingrediënt vaak gebruikt in verzorgingsproducten voor de onzuivere, geïrriteerde of droge huid.Lavandula Latifolia (Lavander) Herb Oil *: essentiële olie van de Lavandula latifolia, beter bekend als breedbladige lavendel of Portugese lavendel. De geur van Lavandula latifolia is sterker en pittiger dan de Engelse lavendel (Lavandula angustifolia), met meer kamfer. Om deze reden worden de twee variëteiten in aparte velden gekweekt.Mother of Pearl Extract, parelmoer, is een organisch-anorganisch composietmateriaal dat door sommige weekdieren wordt geproduceerd als een binnenste schillaag; het vormt ook de buitenste coating van parels. Gebruikt als een huidverzorgingsmiddel.Tocopherol, ook wel vitamine EGlycine Soja (Soybean) Oil, dit ingrediënt bestaat voornamelijk uit triglyceriden van oliezuur, linolzuur, linolenzuur en verzadigde zuren. Het functioneert als een antioxidant, huidverzorgingsmiddel, verzachtend middel.Xanthan Gum, een polysaccharide, afgeleid van de fermentatie van koolhydraten in glucose of glucosestroop. In cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging kan xanthaangom fungeren als bindmiddel, emulsiestabilisator, huidverzorgend middel, emulgator of viscositeitsverhogend middel.Parfum (Fragrance), dit is geen synthetisch parfum, maar is afkomstig van planten en bloemen uit de aarde of de zee. Dehydroacetic Acid, een fungicide en bactericide voornamelijk gebruikt als conserveermiddel in cosmetica. Het werkt door het doden van en voorkomen van de groei van micro-organismen die bijdragen aan bederf van een product.Cl 77891 (Titanium Dioxide), een wit pigment dat wordt gebruikt in cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging om een rijke ondoorzichtige kleur in de formuleringen te verkrijgen. Het kan worden gemengd met andere kleurstoffen om verschillende tinten en schakeringen in een product te verkrijgen. Afgezien hiervan is dit ingrediënt ook gunstig voor het blokkeren van mogelijk schadelijke UV-stralen.Benzyl Alcohol wordt gebruikt als geurmiddel en conserveringsmiddel, is gemaakt van tarwe en is certified organic. Rodolphe & Co heeft bevestigd dat deze alcohol het haar zeker niet uitdroogt.Benzyl Salicylate komt voor in de etherische olie van verscheidene bloemen, vooral uit de orchideeën- en cactusfamilie. Benzylsalicylaat wordt vooral gebruikt in de cosmetica, bijvoorbeeld voor UV-absorptie in cosmetische producten, vooral haarkleurmiddelen. Citral, of limonal, komt voor in de olie van veel planten, bijvoorbeeld citroenmelisse, citroen en sinaasappel. Citral wordt als geurstof in de parfumindustrie gebruikt en heeft een sterke anti-bacteriële werking.Citronellol is een natuurlijke geur ingrediënt afkomstig van planten zoals roos, geranium en citroengras. Gebruikt als geurstof. Farnesol is een aroma en parfum ingrediënt gevonden in de natuur en ook synthetisch geproduceerd. De stof komt van nature voor in anijs-, jasmijn- en rozenolie. Farnesol wordt gebruikt als geurstof en heeft een antibacteriële werking en wordt als zodanig toegepast in cosmetica.Linalool, een natuurlijk bestanddeel van etherische oliën, absoluten en extracten.99.2% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong20.27% van de ingrediënten komen van biologische landbouw* Ingrediënten van biologische landbouw** Gemaakt met behulp van biologische ingrediëntenEn dus natuurlijk géén parabenen, sulfaten, siliconen en al zeker geen microplasticsVragen over deze (of andere) ingrediënten? Neem gerust contact met ons op! Kenmerken en voordelenLicht en flexibelZeer geschikt voor CG-methodeECOCERT en COSMEBIO gecertificeerd MHOOM is een kledingboutiek en kapsalon in Amsterdam-centrum, in de kapsalon gebruiken we de fijne producten van Umaï, Rodolphe & Co en Hairstory New Wash, maar MHOOM is ook een kledingboetiek met uitsluitend ethical fashion en lifestyle artikelen van o.a. Hannes Roether, About Companions, Les Racines Du Ciel, Inti Knitwear en Alchemist, fairtrade, slowfashion, fairfashion, true fashion, ecofashion, ecologisch verantwoord, milieuvriendelijk, PETA, Colette de Groot, Sanne Spaargaren, Met Het Oog Op Morgen
naar boven

Styling EmulsionRodolphe & Co

21,50


Helaas, er is een fout opgetreden.
Het artikel ligt in je winkelmand!



Wat is het
De Styling Emulsion van Rodolphe & Co geeft lichte, flexibele versteviging aan het haar.
Perfect om lang haar te föhnen, krullen te definiëren en structuur aan te brengen.
Geeft hold en een natuurlijke glans aan het kapsel zonder dat het haar vet wordt.
Het product bevat vele waardevolle ingrediënten zoals parelmoer-extract, arganolie, cacaoboter, sheaboter, aloë vera en silica.

Inhoud
100ml

Hoe gebruik je het
Breng een kleine hoeveelheid aan op (handdoek) droog haar.
Style het haar naar wens.
Om krullen te definiëren, voeg dan nog een kleine hoeveelheid toe en laat het haar natuurlijk drogen.

Alle ingrediënten
Aqua (water)
Cetearyl Alcohol,  een mengsel van bepaalde alcoholen die afkomstig zijn van plantaardige of synthetische bronnen. Wordt gebruikt als een verzachtend middel, emulgator, conditioner, en verdikkingsmiddel. Houdt alle andere ingrediënten bij elkaar. Niet gelijk aan SD alcohol of ethanol.
Glycerin **, doorgaans een mengsel van 80% glycerol en 20% water. Glycerol wordt gemaakt van plantaardig of dierlijk vet, maar ook van aardolie. Is een bijproduct van het maken van zeep. Glycerol wordt als vochtvasthoudend middel gebruikt in cosmetica, bijvoorbeeld tandpasta, mondwaters, shampoo, handcrème en zeep. 
Glyceryl Stearate Citrate, een emulgator die bijdraagt aan het gladde, aangename gevoel dat de emulsie op de huid achterlaat. Het ingrediënt wordt vervaardigd uit verschillende plantenoliën en citroenzuur.
Dicaprylyl Carbonate, een solide, plantaardig vet. Een huidconditioner en verzachtend middel dat werkt door het verschaffen van een beschermende film en het verbeteren van de lipidenlaag van de huid. Resultaat is een zachte en gladde huid, zonder een vettig residu.
Silica, ook bekend als siliciumdioxide. Silica is een mineraal van nature aanwezig in zand, klei en graniet, en in delen van planten en dieren, en wordt gebruikt als een veelzijdig ingrediënt in de cosmetische en huidverzorgingsindustrie vanwege zijn vermogen om te dienen als een schuurmiddel, anti-klontermiddel, vulstof, opacifieermiddel en suspendeermiddel. Het is echter meestal gezien als een absorberend middel, vanwege het vermogen om vocht te absorberen.
Citrus Sinensis Peel Oil Expressed *, een essentiële olie van de buitenste schil van de sinaasappel. 
Limonene, een veel gebruikte geur- en smaakstof.
Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil *: arganolie. De olie bevat onder andere essentiële vetzuren die de huid soepel houden en beschermen tegen uitdrogen. Ook bevat arganolie tocopherol, oftewel vitamine E, die niet alleen als krachtige antioxidant werkt, maar er ook om bekend staat de elasticiteit en het natuurlijke beschermingsvermogen van de huid te bevorderen.
Butyrospermum Parkii (Shea) Butter *, dit is een eetbaar, lichtgeel tot ivoorkleurig verzachtend vet van de noot van de West-Afrikaanse shea boom. Wordt gebruikt voor zijn hydraterende en verzachtende eigenschappen.
Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter *, ook wel bekend als cacaoboter, één van de meest gebruikte natuurlijke huidverzorging ingrediënten in de beschikbare producten van topmerken. Zorgt voor een zachte haarstructuur en herstelt het haar zonder het te verzwaren. Voorkomt haarbreuk en gespleten haarpunten. Top ingrediënt voor als je droog en / of beschadigd haar hebt. 
Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice *: de gel van de Aloë Vera plant vormt een verkoelende, beschermende en hydraterende laag op de huid. Daarom wordt dit ingrediënt vaak gebruikt in verzorgingsproducten voor de onzuivere, geïrriteerde of droge huid.
Lavandula Latifolia (Lavander) Herb Oil *: essentiële olie van de Lavandula latifolia, beter bekend als breedbladige lavendel of Portugese lavendel. De geur van Lavandula latifolia is sterker en pittiger dan de Engelse lavendel (Lavandula angustifolia), met meer kamfer. Om deze reden worden de twee variëteiten in aparte velden gekweekt.
Mother of Pearl Extract, parelmoer, is een organisch-anorganisch composietmateriaal dat door sommige weekdieren wordt geproduceerd als een binnenste schillaag; het vormt ook de buitenste coating van parels. Gebruikt als een huidverzorgingsmiddel.
Tocopherol, ook wel vitamine E
Glycine Soja (Soybean) Oil, dit ingrediënt bestaat voornamelijk uit triglyceriden van oliezuur, linolzuur, linolenzuur en verzadigde zuren. Het functioneert als een antioxidant, huidverzorgingsmiddel, verzachtend middel.
Xanthan Gum, een polysaccharide, afgeleid van de fermentatie van koolhydraten in glucose of glucosestroop. In cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging kan xanthaangom fungeren als bindmiddel, emulsiestabilisator, huidverzorgend middel, emulgator of viscositeitsverhogend middel.
Parfum (Fragrance), dit is geen synthetisch parfum, maar is afkomstig van planten en bloemen uit de aarde of de zee. 
Dehydroacetic Acid, een fungicide en bactericide voornamelijk gebruikt als conserveermiddel in cosmetica. Het werkt door het doden van en voorkomen van de groei van micro-organismen die bijdragen aan bederf van een product.
Cl 77891 (Titanium Dioxide), een wit pigment dat wordt gebruikt in cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging om een rijke ondoorzichtige kleur in de formuleringen te verkrijgen. Het kan worden gemengd met andere kleurstoffen om verschillende tinten en schakeringen in een product te verkrijgen. Afgezien hiervan is dit ingrediënt ook gunstig voor het blokkeren van mogelijk schadelijke UV-stralen.
Benzyl Alcohol wordt gebruikt als geurmiddel en conserveringsmiddel, is gemaakt van tarwe en is certified organic. Rodolphe & Co heeft bevestigd dat deze alcohol het haar zeker niet uitdroogt.
Benzyl Salicylate komt voor in de etherische olie van verscheidene bloemen, vooral uit de orchideeën- en cactusfamilie. Benzylsalicylaat wordt vooral gebruikt in de cosmetica, bijvoorbeeld voor UV-absorptie in cosmetische producten, vooral haarkleurmiddelen.
Citral, of limonal, komt voor in de olie van veel planten, bijvoorbeeld citroenmelisse, citroen en sinaasappel. Citral wordt als geurstof in de parfumindustrie gebruikt en heeft een sterke anti-bacteriële werking.
Citronellol is een natuurlijke geur ingrediënt afkomstig van planten zoals roos, geranium en citroengras. Gebruikt als geurstof. 
Farnesol is een aroma en parfum ingrediënt gevonden in de natuur en ook synthetisch geproduceerd. De stof komt van nature voor in anijs-, jasmijn- en rozenolie. Farnesol wordt gebruikt als geurstof en heeft een antibacteriële werking en wordt als zodanig toegepast in cosmetica.
Linalool, een natuurlijk bestanddeel van etherische oliën, absoluten en extracten.

99.2% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong
20.27% van de ingrediënten komen van biologische landbouw

* Ingrediënten van biologische landbouw
** Gemaakt met behulp van biologische ingrediënten

En dus natuurlijk géén parabenen, sulfaten, siliconen en al zeker geen microplastics
Vragen over deze (of andere) ingrediënten? Neem gerust contact met ons op!

Kenmerken en voordelen
Licht en flexibel
Zeer geschikt voor CG-methode
ECOCERT en COSMEBIO gecertificeerd


Helaas, er is een fout opgetreden.
Het artikel ligt in je winkelmand!



Zoek artikelen met dezelfde kenmerken



Je bent wellicht ook geïnteresseerd in:



Helaas, er is een fout opgetreden.

Het artikel ligt in je winkelmand!

Styling Paste

Rodolphe & Co Styling Paste 27,50

Je inschrijving kan helaas niet worden afgerond.

Dankjewel voor je inschrijving!

Er is een e-mail naar je onderweg waarmee je je inschrijving kunt afronden.

Nieuwsbrief ontvangen?

MHOOM | FASHION - HAIR - LIFESTYLE | WEBSHOP | Hair | Styling | Rodolphe & Co | Styling Emulsion

MHOOM | FASHION - HAIR - LIFESTYLE | WEBSHOP | Hair | Styling | Rodolphe & Co | Styling Emulsion | Wat is hetDe Styling Emulsion van Rodolphe & Co geeft lichte, flexibele versteviging aan het haar. Perfect om lang haar te föhnen, krullen te definiëren en structuur aan te brengen. Geeft hold en een natuurlijke glans aan het kapsel zonder dat het haar vet wordt. Het product bevat vele waardevolle ingrediënten zoals parelmoer-extract, arganolie, cacaoboter, sheaboter, aloë vera en silica.Inhoud100mlHoe gebruik je hetBreng een kleine hoeveelheid aan op (handdoek) droog haar. Style het haar naar wens. Om krullen te definiëren, voeg dan nog een kleine hoeveelheid toe en laat het haar natuurlijk drogen.Alle ingrediëntenAqua (water)Cetearyl Alcohol, een mengsel van bepaalde alcoholen die afkomstig zijn van plantaardige of synthetische bronnen. Wordt gebruikt als een verzachtend middel, emulgator, conditioner, en verdikkingsmiddel. Houdt alle andere ingrediënten bij elkaar. Niet gelijk aan SD alcohol of ethanol.Glycerin **, doorgaans een mengsel van 80% glycerol en 20% water. Glycerol wordt gemaakt van plantaardig of dierlijk vet, maar ook van aardolie. Is een bijproduct van het maken van zeep. Glycerol wordt als vochtvasthoudend middel gebruikt in cosmetica, bijvoorbeeld tandpasta, mondwaters, shampoo, handcrème en zeep. Glyceryl Stearate Citrate, een emulgator die bijdraagt aan het gladde, aangename gevoel dat de emulsie op de huid achterlaat. Het ingrediënt wordt vervaardigd uit verschillende plantenoliën en citroenzuur.Dicaprylyl Carbonate, een solide, plantaardig vet. Een huidconditioner en verzachtend middel dat werkt door het verschaffen van een beschermende film en het verbeteren van de lipidenlaag van de huid. Resultaat is een zachte en gladde huid, zonder een vettig residu.Silica, ook bekend als siliciumdioxide. Silica is een mineraal van nature aanwezig in zand, klei en graniet, en in delen van planten en dieren, en wordt gebruikt als een veelzijdig ingrediënt in de cosmetische en huidverzorgingsindustrie vanwege zijn vermogen om te dienen als een schuurmiddel, anti-klontermiddel, vulstof, opacifieermiddel en suspendeermiddel. Het is echter meestal gezien als een absorberend middel, vanwege het vermogen om vocht te absorberen.Citrus Sinensis Peel Oil Expressed *, een essentiële olie van de buitenste schil van de sinaasappel. Limonene, een veel gebruikte geur- en smaakstof.Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil *: arganolie. De olie bevat onder andere essentiële vetzuren die de huid soepel houden en beschermen tegen uitdrogen. Ook bevat arganolie tocopherol, oftewel vitamine E, die niet alleen als krachtige antioxidant werkt, maar er ook om bekend staat de elasticiteit en het natuurlijke beschermingsvermogen van de huid te bevorderen.Butyrospermum Parkii (Shea) Butter *, dit is een eetbaar, lichtgeel tot ivoorkleurig verzachtend vet van de noot van de West-Afrikaanse shea boom. Wordt gebruikt voor zijn hydraterende en verzachtende eigenschappen.Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter *, ook wel bekend als cacaoboter, één van de meest gebruikte natuurlijke huidverzorging ingrediënten in de beschikbare producten van topmerken. Zorgt voor een zachte haarstructuur en herstelt het haar zonder het te verzwaren. Voorkomt haarbreuk en gespleten haarpunten. Top ingrediënt voor als je droog en / of beschadigd haar hebt. Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice *: de gel van de Aloë Vera plant vormt een verkoelende, beschermende en hydraterende laag op de huid. Daarom wordt dit ingrediënt vaak gebruikt in verzorgingsproducten voor de onzuivere, geïrriteerde of droge huid.Lavandula Latifolia (Lavander) Herb Oil *: essentiële olie van de Lavandula latifolia, beter bekend als breedbladige lavendel of Portugese lavendel. De geur van Lavandula latifolia is sterker en pittiger dan de Engelse lavendel (Lavandula angustifolia), met meer kamfer. Om deze reden worden de twee variëteiten in aparte velden gekweekt.Mother of Pearl Extract, parelmoer, is een organisch-anorganisch composietmateriaal dat door sommige weekdieren wordt geproduceerd als een binnenste schillaag; het vormt ook de buitenste coating van parels. Gebruikt als een huidverzorgingsmiddel.Tocopherol, ook wel vitamine EGlycine Soja (Soybean) Oil, dit ingrediënt bestaat voornamelijk uit triglyceriden van oliezuur, linolzuur, linolenzuur en verzadigde zuren. Het functioneert als een antioxidant, huidverzorgingsmiddel, verzachtend middel.Xanthan Gum, een polysaccharide, afgeleid van de fermentatie van koolhydraten in glucose of glucosestroop. In cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging kan xanthaangom fungeren als bindmiddel, emulsiestabilisator, huidverzorgend middel, emulgator of viscositeitsverhogend middel.Parfum (Fragrance), dit is geen synthetisch parfum, maar is afkomstig van planten en bloemen uit de aarde of de zee. Dehydroacetic Acid, een fungicide en bactericide voornamelijk gebruikt als conserveermiddel in cosmetica. Het werkt door het doden van en voorkomen van de groei van micro-organismen die bijdragen aan bederf van een product.Cl 77891 (Titanium Dioxide), een wit pigment dat wordt gebruikt in cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging om een rijke ondoorzichtige kleur in de formuleringen te verkrijgen. Het kan worden gemengd met andere kleurstoffen om verschillende tinten en schakeringen in een product te verkrijgen. Afgezien hiervan is dit ingrediënt ook gunstig voor het blokkeren van mogelijk schadelijke UV-stralen.Benzyl Alcohol wordt gebruikt als geurmiddel en conserveringsmiddel, is gemaakt van tarwe en is certified organic. Rodolphe & Co heeft bevestigd dat deze alcohol het haar zeker niet uitdroogt.Benzyl Salicylate komt voor in de etherische olie van verscheidene bloemen, vooral uit de orchideeën- en cactusfamilie. Benzylsalicylaat wordt vooral gebruikt in de cosmetica, bijvoorbeeld voor UV-absorptie in cosmetische producten, vooral haarkleurmiddelen. Citral, of limonal, komt voor in de olie van veel planten, bijvoorbeeld citroenmelisse, citroen en sinaasappel. Citral wordt als geurstof in de parfumindustrie gebruikt en heeft een sterke anti-bacteriële werking.Citronellol is een natuurlijke geur ingrediënt afkomstig van planten zoals roos, geranium en citroengras. Gebruikt als geurstof. Farnesol is een aroma en parfum ingrediënt gevonden in de natuur en ook synthetisch geproduceerd. De stof komt van nature voor in anijs-, jasmijn- en rozenolie. Farnesol wordt gebruikt als geurstof en heeft een antibacteriële werking en wordt als zodanig toegepast in cosmetica.Linalool, een natuurlijk bestanddeel van etherische oliën, absoluten en extracten.99.2% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong20.27% van de ingrediënten komen van biologische landbouw* Ingrediënten van biologische landbouw** Gemaakt met behulp van biologische ingrediëntenEn dus natuurlijk géén parabenen, sulfaten, siliconen en al zeker geen microplasticsVragen over deze (of andere) ingrediënten? Neem gerust contact met ons op! Kenmerken en voordelenLicht en flexibelZeer geschikt voor CG-methodeECOCERT en COSMEBIO gecertificeerd MHOOM is een kledingboutiek en kapsalon in Amsterdam-centrum, in de kapsalon gebruiken we de fijne producten van Umaï, Rodolphe & Co en Hairstory New Wash, maar MHOOM is ook een kledingboetiek met uitsluitend ethical fashion en lifestyle artikelen van o.a. Hannes Roether, About Companions, Les Racines Du Ciel, Inti Knitwear en Alchemist, fairtrade, slowfashion, fairfashion, true fashion, ecofashion, ecologisch verantwoord, milieuvriendelijk, PETA, Colette de Groot, Sanne Spaargaren, Met Het Oog Op Morgen